Praktisk info

Mange gange er det de sammme spøgsmål, vi bliver stillet, når børn og unge skal flytte på Borgmesterbakken. Her på siden kan du måske finde svar på nogle af de spørgsmål, du selv går med. Hvis du kommer i tanke om andre ting, er du naturligvis altid være velkommen til at spørge os.

Har jeg mit eget værelse?

Ja du har dit eget værelse, hvor du har dine egne ting, og hvor du kan gå ind og lukke døren, når du gerne vil være alene. 

Får jeg lommepenge?

Ja du får både lommepenge og penge til tøj. Hvor mange du får afhænger af, hvor gammel du er. Hvad du helt præcist får udbetalt i lommepenge, kan du læse på sidste side i Center for familieplejens pjece.

Må jeg have venner på besøg?

Ja det må du. Borgmesterbakken vil i en periode være dit hjem, så naturligvis kan du have dine venner på besøg. Du kan også vælge at tage på besøg hos dine venner, hvis du får lyst til det. 

Kan jeg have en kæreste på Borgmesterbakken?

Ja det kan du. Du kan generelt de samme ting her på Borgmesterbakken, som du ville kunne, hvis du boede i et helt almindeligt hjem. 

Vil jeg stadigt have kontakt til min familie?

Ja det vil du i så høj grad, det kan lade sig gøre, og som du har lyst til. Du kan læse mere om kontakten til din familie her på hjemmesiden under Min familie

Må jeg ryge?

Generelt er Borgmesterbakken af den holdning, at børn og unge bør holde sig fra ryge. Derfor vil vi meget gerne støtte dig, hvis du beslutter dig for et rygestop. Hvis du beklageligvis har fået den last at ryge, skal vi have tilladelse fra dine forældre, før vi kan give dig lov. Hvis dine forældre har sagt ja til, at du må ryge, har du mulighed for at gøre det i vores
rygeskur.

 

Kan jeg have mine egne ting med mig som eksempelvis computer, Play Station eller legetøj?

Borgmesterbakken vil være dit hjem i en periode, så naturligvis må du gerne have dine egne ting med.