De voksne

HVEM ER DE VOKSNE PÅ BORGMESTERBAKKEN?

Måske går du og ikke rigtigt ved, hvad du kan forvente dig af de voksne på Borgmesterbakken. En ting er i hvert fald helt sikkert. Vi er på ingen måde en erstatning for din familie og forsøger heller ikke at være det. Alle os, der skal være sammen med dig, er uddannede pædagoger. Samtidigt er vi selvfølgeligt også mennesker, der som alle andre har hver vores personlighed. Én ting har vi dog til fælles. Vi har det arbejde, vi har, fordi vi synes, det er vigtigt, at alle børn, unge og deres familier får den hjælp, de har brug for.

HVAD HVIS JEG BLIVER VRED ELLER KED AF DET?

Du kan altid komme til de voksne på Borgmesterbakken, hvis der er noget, du synes er svært. Det kan eksempelvis være, hvis du er vred eller ked af noget. Uanset om det har med os eller nogle andre at gøre, kan du være sikker på, at vi lytter til dig. Nogle gange kan det også være svært helt at sætte ord på, hvorfor man egentligt er blevet vred eller ked af det. Det er også sådan noget, vi kan hjælpe dig med.

HVAD FÅR JEG HJÆLP TIL?

Nogle gange er det noget praktisk, du vil få brug for hjælp til. Det betyder ikke, at vi kommer til at gøre alting for dig, for det du kan, det skal du selv. Det betyder, at vi hjælper dig til at lære de ting, du får brug for, når du engang skal ud at bo for dig selv. Det kan eksempelvis være tøjvask, madlavning eller at rydde op. Vi hjælper dig også med at huske på, hvis du har tid hos lægen eller skal til et arrangement på din skolen. Vi vil også meget gerne hjælpe dig med lektier, hvis du har brug for det. I det hele taget sørger vi for, at der er styr på din hverdag. Så kan du nemlig have ro i hovedet til at koncentrere dig om lige præcis det, du skal lære.

BESTEMMER DE VOKSNE ALT?

Selvom det er de voksne på Borgmesterbakken, der har ansvaret for dig, vil vi meget gerne lytte til dig. Du kan for eksempel komme med forslag til, hvad vi skal have at spise, eller hvilke aktiviteter og ture du kunne tænke dig at komme på. Nogle ting bestemmer du også fuldstændigt selv. Du bestemmer eksempelvis selv, hvilke fritidsaktiviteter du har lyst til at gå til, eller hvordan du vil indrette dit værelse. Under Praktisk info her på hjemmesiden, kan du finde svar flere spørgsmål om, hvad du selv bestemmer på Borgmesterbakken.